Hakkımızda

hasardanismanim.com olarak trafik kazalarında gerçekleştirilen hasar değer kaybını sizler için ücretsiz şekilde tahsil ediyoruz. İşlemlerinizi en kısa süre içerisinde, yaklaşık 15 gün içerisinde sonuçlandırıyoruz.

Hasar Danışmanım

Sıkça Sorulan Sorular

Kaza tarihiniz son 2 yıl içindeyse ve kazada tam kusurlu değilseniz, aracınızda pert kaydı yoksa değer kaybı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Aracınızda meydana gelen değer kaybı için, %50 kusurlu olsanız dahi değer kaybını alabilirsiniz. Fakat alacağınız ödeme, kusur oranına göre değişkenlik gösterebilir. Dolayısıyla %50 oranında kusurunuz varsa, %50 oranında ödeme alabilirsiniz.

Aracınızın değer kaybı, uzman ekibimiz tarafından en ince detayına dikkat edilerek hesaplanmakta ve size değer kaybı ile ilgili bilgi bu hususta iletişime geçilerek verilmektedir. Değer kaybınızın hesaplaması; 09.10.2020 Tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Anayasa Mahkemesi’nin 2019/40E. 2020/40 K. 17/07/2020 tarihli kararında 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun (Kanun) 90. maddesinin iptali dikkate alınarak reel hesaplama yöntemine göre yapılmaktadır.

Hasar değer kaybını kim öder sorusunun yanıtı, hasarın sigorta kapsamında olup olmadığına bağlıdır. Eğer hasar sigorta kapsamındaysa, hasar değer kaybı sigorta şirketi tarafından ödenir.